Welkom bij Scooterservice van ’t Hof

KOOPAVOND!
Vanaf heden elke donderdag geopend tot 21.00!

Hier bent u aan het juiste adres voor hoogwaardige reparaties, onderhoudsbeurten, nieuwe en tweedehands scooters, onderdelen en accessoires. Met een gratis haal- en brengservice!

Een scooter kopen bij Scooterservice van ’t Hof

Wilt u een scooter kopen in Spijkenisse? Kom dan gerust eens langs bij Scooterservice van ’t Hof. Bij mij kunt u terecht voor nieuwe en tweedehands brommers van uiteenlopende merken. Uiteraard zijn de voertuigen in een optimale staat en compleet veilig. Zo geniet u nog jaren van uw tweewieler.

Uiteenlopend aanbod

Of het nu gaat om een tweedehands scooter kopen of een nieuwe scooter kopen: bij mijn scooterzaak vindt u beide typen. Het aanbod wisselt regelmatig en loopt zeer uiteen. Houd het assortiment daarom goed in de gaten om niets te missen. Nieuwe exemplaren koop ik in via leveranciers. Ook dit aanbod verschilt continu. De scooteroccasions zijn doorgaans afkomstig van particulieren die hun oude brommer willen inruilen voor een nieuwe. Daarnaast bent u bij mij aan het juiste adres indien u uw scooter wilt verkopen. Te allen tijde geef ik een eerlijk bedrag voor uw snor- of bromfiets. Vandaar dat ik de tweewieler altijd grondig naloop en eerlijkheid voorop stel.

Brommers van kwaliteit

De tweedehands scooters controleer ik zorgvuldig voordat ik deze in de verkoop gooi. Ik voer het nodige onderhoud uit en vervang bepaalde onderdelen. Op de nieuwe scooters krijgt u altijd een fabrieksgarantie tussen de 2 tot 3 jaar, op de occasions een garantie van 3 maanden. Vanzelfsprekend bent u van harte welkom een proefritje te maken of contact op te nemen om te vragen welke exemplaren ik op dat moment heb staan. Vrijwaren en te naam stellen doe ik overigens zelf. Hierdoor kunt u het voertuig ter plaatse overschrijven op uw naam.

Heeft u nog vragen aan Scooterservice van ’t Hof uit Spijkenisse? Bel naar 085-8882902 of vul het contactformulier bovenaan de pagina in. Ik vertel u graag meer over mijn assortiment en help u met genoegen verder wanneer het om een scooter kopen gaat.

Een afspraak maken?

Neem contact op met Scooterservice van ’t Hof!