Welkom bij Scooterservice van ’t Hof

KOOPAVOND!
Vanaf heden elke donderdag geopend tot 21.00!

Hier bent u aan het juiste adres voor hoogwaardige reparaties, onderhoudsbeurten, nieuwe en tweedehands scooters, onderdelen en accessoires. Met een gratis haal- en brengservice!

Scooteronderhoud bij Scooterservice van ’t Hof

Bij Scooterservice van ’t Hof bent u aan het juiste adres voor vakkundig scooteronderhoud in Spijkenisse. Dankzij mijn jarenlange ervaring kan ik in principe elke brommer onderhouden en weet ik voor ieder probleem wel een oplossing. Een snelle en professionele service staat te allen tijde voorop.

Veilige en goedwerkende brommer

Bent u in het bezit van een snor- of bromfiets? Dan raad ik aan om de 4.000 kilometer bij mij langs te komen voor een grondige onderhoudsbeurt voor de scooter. Zo houdt u uw voertuig in optimale staat. Dit zal afwisselend een kleine of grote beurt zijn. Tijdens zo’n controle loop ik alle onderdelen grondig na en bekijk ik of er nog bijzonderheden zijn. Bij een kleine onderhoudsbeurt vervang ik olie en stel ik kleppen af, bij groot scooteronderhoud komt hier het controleren van de snaren nog bij. Mocht ik ergens tegenaan lopen, dan breng ik u direct van mijn bevindingen op de hoogte. Daarbij vertel ik u meteen hoeveel de bijkomende reparatie gaat kosten. Op deze manier weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

Snelle en vakkundige service

Voor het brommeronderhoud kunt u gedurende openingstijden langskomen of van tevoren een afspraak maken. ’s Ochtends brengen is ’s middags al ophalen. Uiteraard laat ik het u direct weten indien uw scooter gereed is. Bent u niet in de gelegenheid uw voertuig te brengen? Maak dan gebruik van mijn gratis haal- en brengservice. Deze is kosteloos door heel Spijkenisse en omliggende regio. In mijn goed uitgeruste werkplaats neem ik uw snor- of bromfiets snel en deskundig onder handen, zodat u nog lange tijd van uw tweewieler kunt genieten.

Laat uw scooter onderhouden door de specialist van Scooterservice van ’t Hof en maak vandaag nog een afspraak. U bereikt mij door te bellen naar 085-8882902 of door het contactformulier bovenaan de pagina in te vullen. Ik kom altijd spoedig bij u terug.

Een afspraak maken?

Neem contact op met Scooterservice van ’t Hof!