Welkom bij Scooterservice van ’t Hof

KOOPAVOND!
Vanaf heden elke donderdag geopend tot 21.00!

Hier bent u aan het juiste adres voor hoogwaardige reparaties, onderhoudsbeurten, nieuwe en tweedehands scooters, onderdelen en accessoires. Met een gratis haal- en brengservice!

Scooterreparatie bij Scooterservice van ’t Hof

Scooterservice van ’t Hof is onder meer gespecialiseerd in scooterreparatie in Spijkenisse. Met meer dan 15 jaar ervaring is geen probleem mij onbekend. Voor iedere situatie weet ik een geschikte, vakkundige en snelle oplossing. Bovendien ben ik bekend met bijna alle merken en typen.

Van A tot Z verzorgd

Een scooter repareren is niet zomaar even iets wat u zelf doet. Er komt namelijk veel kennis bij kijken, waardoor u de werkzaamheden beter kunt uitbesteden aan een professional zoals Scooterservice van ’t Hof. Van een bandje en kabeltje vervangen tot motorrevisie of compleet schadeherstel: ik regel de brommerreparatie van A tot Z. In mijn goed uitgeruste werkplaats heb in principe alle benodigdheden en onderdelen bij de hand. Heb ik het betreffende onderdeel toch niet op voorraad? De volgende ochtend heb ik deze al in huis, waardoor ik alsnog spoedig voor u te werk kan gaan. Ik breng uw tweewieler snel terug in vernieuwde staat.

Uitstekende service

Breng uw voertuig ’s ochtends voor scooterreparatie en haal deze in de middag alweer op. Uiteraard laat ik u van tevoren weten hoeveel het herstel ongeveer gaat kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Aanvragen voor schadeherstel kunnen zowel via de particulier als via de verzekeringsmaatschappij komen. Ik koop zelfs schadescooters op om ze vervolgens te strippen en de nog bruikbare onderdelen in de verkoop te gooien. Kunt u uw brommer met geen mogelijkheid naar mij in Spijkenisse brengen? Dan kunt u een beroep doen op mijn gratis haal- en brengservice. Deze dienst is geheel kosteloos binnen heel de regio. Op reparaties krijgt u overigens 3 maanden garantie!

Maak een afspraak voor de reparatie van uw scooter bij Scooterservice van ’t Hof en bel naar 085-8882902. Natuurlijk kunt u ook gewoon bij mij langskomen. Voor meer informatie vult u het contactformulier bovenaan de pagina in. Ik help u graag verder wanneer het om een brommer repareren gaat.

Een afspraak maken?

Neem contact op met Scooterservice van ’t Hof!